ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΟΝ!

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας σας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχετε προσφέροντας εθελοντική εργασία,  σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και του Κέντρου ΓΑΙΑ.
Θα εργασθείτε σε ένα μοναδικό στην Ελλάδα χώρο αφιερωμένο στην εκπαίδευση που έχει σαν ιδρυτικό του σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών και τη διάδοση των γνώσεων, που θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός νέου κώδικα ζωής, μιας νέας κοινωνίας.
Εσείς που είστε πάνω από 18 ετών και πιστεύετε ότι μπορείτε να συμβάλετε με το μεράκι σας στην επίτευξη των στόχων του μουσείου, ελάτε να σας γνωρίσουμε και να βρούμε μαζί τον τρόπο της αξιοποίησής των ταλέντων σας.
Στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς πραγματοποιείται εκπαίδευση των υποψήφιων εθελοντών, προκειμένου να αναλάβουν σχολικές ομάδες μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο ελάχιστος χρόνος απασχόλησης είναι 1 φορά την εβδομάδα 9 π.μ.-2 μ.μ, κυρίως τις εργάσιμες ημέρες.

Σας παρακαλούμε, εάν επιθυμείτε να γίνετε εθελοντής στο Μουσείο, επικοινωνήστε με τον κ. Γιάννη Μαρνέλη, Υπεύθυνο Εθελοντικών Πόρων, στο τηλέφωνο 210 8015870 εσωτ.513 ή στο e-mail: imarnelis@gnhm.gr

Διαβάστε περισσότερα για την Πολιτική Διαχείριση Εθελοντών εδώ:

Στη φωτογραφία η κα Λίλυ Ιακωβίδου - Αλευρά, υπεύθυνη του Εκπαιδευτικού Τμήματος του Μουσείου,  ενημερώνει  τις εθελόντριες σχετικά με τα καθήκοντά τους.