ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM!

Ακολουθήστε το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στο Instagram:
https://www.instagram.com/goulandrisnaturalhistorymuseum/

Με τη νέα μας Καμπάνια:

Κάθε Δευτέρα, ανακαλύπτετε ανέκδοτες ιστορικές πτυχές του Μουσείου, μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που αντλούμε από τα αρχεία μας,  και τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που το συνοδεύουν (#historyMonday)!

Κάθε Τρίτη βλέπετε εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη Φύση, μέσα από τον φακό έμπειρων και τολμηρών φωτογράφων (#natureTuesday)!

Κάθε Τετάρτη, ένα έκθεμα από τις Συλλογές μας έρχεται ακόμα πιο κοντά σας, μέσα από φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες σχετικές με το συγκεκριμένο είδος αλλά και για τη διαδρομή που διήνυσε αυτό μέχρι να φθάσει στο Μουσείο μας (#exhibitsWednesday)!

Κάθε Πέμπτη, γνωρίζετε αυτούς που εργάζονται μπροστά αλλά και πίσω από τις Βιτρίνες! Τι σημαίνει να εργάζεσαι σε ένα Μουσείο Φυσικής Ιστορίας; Τα στελέχη του ΜΓΦΙ μοιράζονται την εμπειρία τους μαζί σας (#peopleThursday)!

Κάθε Παρασκευή διασκεδάζουμε μαζί! Απαντάτε σε QUIZ, που δημιουργεί το Τμήμα Διαχείρισης των Social Media σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες του Μουσείου. Αναγνωρίζετε κοχύλια, φυτά, πτηνά, ερπετά κ.ά. ενώ παράλληλα μαθαίνετε χρήσιμες πληροφορίες για αυτά!
Επίσης, τα παιδιά ζωγραφίζουν εκθέματα του Μουσείου, ή κατασκευάζουν αντικείμενα εμπνευσμένα από τη φύση, με τις ιδέες και τις οδηγίες των εκπαιδευτικών του Μουσείου (It’s #ActionFriday)!

 

 


Newsletter

Συμπληρώνοντας το email σας συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από την ιστοσελίδας μας.

Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.