NATU RESTAURANT

NATU RESTAURANT

Το Natu Restaurant ανανεώθηκε!
Τώρα, στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον, στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, δεν απολαμβάνετε μόνο τις γεύσεις της Μεσογείου με την υπογραφή του “Δειπνοσοφιστήριον”.

Λίγα λόγια για το NATU!

Στη θέση του Museum Restaurant δημιουργήθηκε το ολοκαίνουργιο NATU όπου σ’ ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, τον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, απολαμβάνετε γεύσεις της Μεσογείου με την υπογραφή του “Δειπνοσοφιστήριον”.

Με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του κτιρίου και την φιλοσοφία του Μουσείου το NATU -που έχει αντλήσει το όνομά του από τη λέξη ΝΑΤURA που σημαίνει Φύση – αποτελεί επίσης, την δυναμική συνέχεια της εμπειρίας του επισκέπτη στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Με πρώτης ποιότητας υλικά, ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος συνθέτει αριστοτεχνικά τις γεύσεις της Μεσογείου, υπογράφοντας με τις δημιουργίες του γεύματα που σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε.

Ανάμεσα σε δάφνες, μυρτιές, σχοίνους, ροδιές, λεβάντες και άλλα αρωματικά φυτά της Ελλάδας, δίπλα στην λίμνη με τα νούφαρα ή κάτω από τον κέδρο του Λιβάνου και τα κυπαρίσσια, τις ελιές και τα πεύκα, απολαμβάνετε ένα εξαιρετικό γεύμα στην Κηφισιά, σε ένα υπέροχο περιβάλλον όπου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού.

Με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της Αφροδίτης Μπονάτσου (Stones and Walls) που παραπέμπει στη φύση, το νέο εστιατόριο Natu, σε χρώματα γήινα, συνδέει το περιβάλλον με τις πιο σύγχρονες αισθητικές αναφορές.

Τα εγκαίνια του Natu Restaurant, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020 και στον χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του Μουσείου, κυρία Φαλή Βογιατζάκη αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία με το “Δειπνοσοφιστήριον”, που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η κατανόηση, η αλληλοεκτίμηση και η φιλία που αναπτύχθηκαν
μεταξύ μας, ήταν πάντα το πλαίσιο της συνεργασίας μας
και η βάση πάνω στην οποία άνθισε το Natu».

Natu Restaurant” Social Media”

Facebook
Instagram

Mέρες και ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Κυριακή,
Από τις 10 το πρωί έως τις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα

Τηλέφωνα: 210 8011170 / 210 7546097

Φωτό: Γιώργος Σφακιανάκης


Newsletter

Συμπληρώνοντας το email σας συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από την ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.