Η ΕSET Hellas ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η ΕSET Hellas ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η ESET® Hellas ενισχύει για άλλη μία χρονιά το σημαντικό έργο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, αναλαμβάνοντας την προστασία των δεδομένων και την κάλυψη των αναγκών ασφαλείας των IT συστημάτων του, μέσα από τη δωρεά λύσεων ESET® Endpoint Protection Advanced 

Η λύση ΕSET® Endpoint Protection Advanced θωρακίζει την ασφάλεια του Μουσείου με την προστασία του δικτύου, των τερματικών, των φορητών συσκευών και κυρίως των δεδομένων του από οποιαδήποτε ψηφιακή απειλή.  

Πρόκειται για μια συνδυαστική λύση ασφάλειας, η οποία συνδυάζει Endpoint Antivirus, Mobile Security και File Security με εξαιρετικές επιδόσεις εντοπισμού και συνολική προστασία του δικτύου και των φορητών συσκευώνμε τη δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης μέσω ειδικής κονσόλας. Στα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται το Web Control για πλήρη έλεγχο πρόσβασης, web filtering, Firewall  δύο κατευθύνσεων για θωράκιση τερματικών από δικτυακές απειλές, προστασία από botnet και φίλτρο Anti-Spam.  

Ελπίζουμε η συνεισφορά μας αυτή να βοηθήσει τη συνέχιση του πολύτιμου έργου του Μ.Γ.Φ.Ι. για την προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας και την περιβαλλοντική συνείδηση των νέων ανθρώπων 

 

Σχετικά με το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας  

Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (www.gnhm.gr) είναι ίδρυμα κοινωφελές αφιερωμένο  στη συντήρηση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Από το 1964 έχει θέσει τα θεμέλια της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία για το έργο του σε διεθνές και τοπικό επίπεδο. Κύριοι σκοποί του Μουσείου παραμένουν η έρευνα, η συλλογή, η καταγραφή και η μελέτη του φυσικού πλούτου της χώρας μας και βρίσκεται σε συνεργασία με Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, Μουσεία και φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Μουσείου συμβάλλουν στην έγκυρη γνώση και στη διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης.  

Σχετικά με την ESET 

Η ΕSET, παγκόσμια πρωτοπόρος στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, προσφέρει από το 1987 ένα μεγάλο φάσμα πολυβραβευμένων λύσεων ασφαλείας για καταναλωτές και επιχειρήσεις (desktop και mobile securityserver security, κρυπτογράφηση δεδομένων, πιστοποίηση διπλού παράγοντα (2FA) μεταξύ άλλων). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕSET Hellasή ακολουθήστε την στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram. 


Newsletter

Συμπληρώνοντας το email σας συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από την ιστοσελίδας μας.

Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.