Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ

Η καμπάνια μας στο Instagram ανανεώθηκε!

Στο #NatureTuesday τώρα δημοσιεύουμε φωτογραφίες που μας στέλνετε εσείς, εικόνες από τη Φύση, από το Ζωικό και Φυτικό Βασίλειο, που θέλετε να μοιραστείτε με το διαδικτυακό κοινό του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!

Συνεχίζετε να γνωρίζετε περισσότερα για τα επί μέρους εκθέματά μας μέσω των αφιερωμάτων της Ενότητας #exhibitsGNHM

Ιστορικές αλλά και σημαντικές στιγμές από το πρόσφατο παρελθόν του Μουσείου, σας παρουσιάζουμε στην Ενότητα #GNHMhappened

Σας συστήνουμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό κεφάλαιο του Μουσείου, τους εθελοντές του, κάθε Πέμπτη στο Hightlight #theFaceOfVolunteering. Την ημέρα αυτή  θα γνωρίζετε έναν ακόμα στα stories μας.

Μάθετε περισσότερα για τις επικείμενες δράσεις μας και λύστε Quiz εμπνευσμένα από το περιεχόμενο του Μουσείου μας, στην Ενότητα Stories #GNHMhappens

Πάρτε τέλος για γεύση από τα Παραρτήματά μας, το NATU restaurant και τα προϊόντα του Πωλητηρίου μας, μέσα από τα εβδομαδιαία μας Stories!

Μέσα από το Instagram και τα άλλα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, επικοινωνούμε στο ευρύ κοινό τα μηνύματά μας! Το ισχυρότερο όμως μέσο διάδοσης των μηνυμάτων ειναι οι ίδιες μας οι πράξεις!

Έτσι, με αφορμή το #GNHMhappened που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό μας την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ενημερώσαμε τους διαδικτυακούς μας επισκέπτες για τις ενέργειες ανακύκλωσης που πραγματοποιήσαμε το αμέσως προηγούμενο διάστημα!

Στο πλαίσιο αυτό, τον περασμένο Ιούλιο, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, ανακύκλωσε 371 κιλά φωτιστικών σωμάτων οροφής (σε συνεργασία με την εταιρεία Athe Constructions).

Τα παλαιά φωτιστικά σώματα αντικαταστάθηκαν με νεότερης τεχνολογίας και υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης, στο πλαίσιο της μετατροπής των Αιθουσών Κύκλος/Λεβέντη του Κέντρου ΓΑΙΑ του ΜΓΦΙ σε σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαστήρια!

Στη μικρή φωτό ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Παραδείσης που έκανε την αρχιτεκτονική μελέτη και την επίβλεψη των εργασιών της μετατροπής των αιθουσών.

Εγκαταστάθηκαν επίσης σε διάφορα σημεία του Μουσείου, πολύχρωμοι κάδοι για την ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικού και μετάλλου, καθώς και κοινών απορριμμάτων.


Newsletter

Συμπληρώνοντας το email σας συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από την ιστοσελίδας μας.

Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.