ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ 2 ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ 2 ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Δύο ευχάριστα και εκπαιδευτικού χαρακτήρα Διαδικτυακά Παιχνίδια που θα μονοπωλήσουν στο σπίτι το ενδιαφέρον των παιδιών ηλικίας έως 6 ετών και άνω των 7 ετών, σας προσφέρει τώρα το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!
Αλλά και οι ενήλικες, γίνετε παιδιά, διασκεδάζοντας με αυτά τα νέα ψηφιακά παιχνίδια ΚΕΜ «Λαβύρινθος» και «Κάρτες Μνήμης» που έχουν θεματική εμπνευσμένη από τα εκθέματα του Μουσείου!

Παιχνίδι “Λαβύρινθος”:

Mε τον «Λαβυρινθο» επιλέγει ο χρήστης να ζήσει ένα σενάριο αναζήτησης από τον κόσμο της Βοτανικής, Υδροβιολογίας και Ζωολογίας και καθώς προσπαθεί να βρει την έξοδο,δεν πρέπει να ξεχνά να μαζεύει θησαυρούς (κατοικία, τροφή, προστασία) και να αποφεύγει τις παγίδες (κίνδυνοι, εχθροί).
Οι Πηγές των Γραφικών που χρησιμοποιήθηκαν στον “Λαβύρινθο” είναι οι εξής:
www.flaticon.comwww.stockio.com, www.shutterstock.com

 

Παιχνίδι “Κάρτες Μνήμης”:

To γνωστό σε όλους παιχνίδι «Κάρτες Μνήμης» έρχεται να ψυχαγωγήσει το κοινό με κάρτες από τις Συλλογές του Μουσείου, οργανωμένων σε πίστες δυσκολίας που εισάγουν τον επισκέπτη στην ταξινόμηση των φυτικών και ζωικών οργανισμών, των απολιθωμάτων, καθώς και των ορυκτών και πετρωμάτων, προβάλλοντας χρήσιμες πληροφορίες.

Η Εφαρμογή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου ΚΕΜ «Καινοτόμες Εφαρμογές Μουσείων», το οποίο χρηματοδοτείται από τη Δράση ΕΡΕΥΝΩ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ
του Προγράμματος ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ.​​​​​​​


Newsletter

Συμπληρώνοντας το email σας συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από την ιστοσελίδας μας.

Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.