ΤΑ NEA EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΤΑ NEA EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία!
Το Μουσείο μας εύχεται σε όλα τα παιδιά να είναι υγιή, χαρούμενα και να συνεχίσουν με ενθουσιασμό αυτό το συναρπαστικό ταξίδι της γνώσης, ένα ταξίδι που θα τα βοηθήσει να πραγματοποιήσουν όλα τους τα όνειρα! Και τη φετινή χρονιά, ακολουθώντας αυτό το δημιουργικό μονοπάτι με επιμονή, υπομονή και προσήλωση στον στόχο θα έρθουν πιο κοντά στην υλοποίηση των προσδοκιών τους!

Για την φετινή χρονιά έχουμε ετοιμάσει ΝΕΑ Eκπαιδευτικά Προγράμματα βασισμένα στις Eκθέσεις μας.

Το Eκπαιδευτικό Tμήμα του Mουσείου Φυσικής Ιστορίας δημιούργησε 2 ΝΕΑ Προγράμματα βασισμένα στην Έκθεση των Θηλαστικών της Ελλάδας Οι μαθητές της Γ’ και Δ’ Δημοτικού «ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ» θα γνωρίσουν βασικά χαρακτηριστικά των θηλαστικών της Ελλάδας, θα ανακαλύψουν τα μυστικά τους και θα κατανοήσουν την ανάγκη προστασίας τους, ενώ οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού θα ανακαλύψουν «ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ»! Μέσα από την αλληλεπίδραση θα γνωρίσουν τα Ελληνικά Θηλαστικά, τα βασικά χαρακτηριστικά της μορφολογίας τους και τους τρόπους με τους οποίους προσαρμόζονται στο περιβάλλον τους.

Τα ΝΕΑ Προγράμματα του Τμήματος Εκπαίδευσης ΓΑΙΑ εστιάζονται γύρω από την Έκθεση «Κλιματική Αλλαγή και Εμείς» και έχουν ποικιλία επιλογής. Συνδυάζουν την εκπαιδευτική ξενάγηση με δραστηριότητες στις ειδικά διαμορφωμένες καινούργιες αίθουσες για εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου ή με προβολές ταινιών στον θόλο προβολών (DOME).

Περισσότερα εδώ:

Παράλληλα από φέτος προσφέρονται ξανά τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα βασισμένα στην Έκθεση «Σεισμός στο Μουσείο».

Μεγάλη φωτό: Ζωγραφική απεικόνιση της Μιρειγ Μπέσυ για το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για μαθητές Γ’ και Δ’ Δημοτικού με τίτλο “Περπατώντας στο δάσος όταν ο Λύκος είναι εδώ”.
Μικρή φωτό: Από τα νέα Προγράμματα του Κέντρου ΓΑΙΑ (Βασίλειος Παπαγεωργίου)


Newsletter

Συμπληρώνοντας το email σας συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από την ιστοσελίδας μας.

Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.