ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ

 

Ένα ζεστό περιβάλλον πολιτισμού και υψηλής αισθητικής. Ένας χώρος που προκύπτει από τη μακροχρόνια όσμωση του κλασικού με το μοντέρνο, των παραδοσιακών αξιών με τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, την αγνότητα της φύσης με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές – μουσειολογικές τάσεις, τις έννοιες της περιβαλλοντολογικής ηθικής υπό το πρίσμα της συμφιλίωσής της με τον άνθρωπο και της δημιουργίας μιας αμφίδρομης σχέσης υγιούς ανάπτυξης και ομαλής συνέχισης των ανθρώπινων δραστηριοτήτων με ταυτόχρονη διασφάλιση της προστασία της.

 

Το μοναδικό αυτό περιβάλλον του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Κέντρο ΓΑΙΑ διαθέτει μια ευρεία ποικιλία αιθουσών και εξωτερικών χώρων που βρίσκονται στη διάθεσή σας για να φιλοξενήσουν την εκδήλωση που επιθυμείτε να διοργανώσετε προσδίδοντάς της τη λαμπρότητα και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που το Μουσείο αποπνέει.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

1. Μοναδικός πολιτιστικός φορέας αυτού του βεληνεκούς στα Βόρεια Προάστια
2. Στα όρια του Εμπορικού Κέντρου της Κηφισιάς
3. Η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που προσφέρει το αντιπροσωπευτικότερο σημείο της Κηφισιάς σε συνδυασμό με το υψηλής αισθητικής νεοκλασικό κτήριο του Μουσείου αλλά και το πρωτοποριακό και ιδανικά προσαρμοσμένο Κέντρο ΓΑΙΑ του μεγαλύτερου αρχιτεκτονικού γραφείου στον τομέα χώρων πολιτισμού στην Ελλάδα (Michael Photiadis – Associate Architects)
4. Μεγάλη ποικιλία αιθουσών και εξωτερικών χώρων διαφορετικών διαστάσεων, χωρητικότητας και τιμολόγησης
5. Ξεναγήσεις στις εκθέσεις του Μουσείου, μπορούν να προσφερθούν παράλληλα με την εκδήλωση που θα διοργανώσετε
6. Πωλητήριο για αγορά εταιρικών δώρων ή ειδών Party
7. Εσωτερικό, Υπόγειο Parking 100 Θέσεων
8. Σε περίπτωση βροχής εναλλακτική διάθεση εσωτερικού χώρου (καλοκαιρινή περίοδο)

Υπεύθυνος εκδηλώσεων: κ. Αριστοτέλης Ζαμπέλης
e-mail: events@gnhm.gr
Τηλ. 210 8015870 (εσωτ. 555)

GALLERY

Party-Cocktail

Παιδικό Party

Παρουσίαση Προϊόντος

Γευμα-Δείπνα Εσωτερικός χώρος

Γευμα-Δείπνο Εξωτερικός χώρος

Έκθεση

Προβολή Ταινίας/Ντοκιμαντέρ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΑΙΘΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΑΙΑ

Στον ιδιαίτερο και επιβλητικό χώρο του αίθριου, εμβαδού 330τ.μ. και ύψους έως 14μ. μπορείτε να πραγματοποιήσετε το εταιρικό ή κοινωνικό σας γεύμα ή ακόμα να διοργανώσετε μια μεγάλων διαστάσεων πολιτιστική/καλλιτεχνική εκδήλωση. Γεγονότα που θα πραγματοποιούνται μπροστά από την επιβλητικών διαστάσεων σφαίρα (διαμέτρου 5μ) που παρουσιάζει με εντυπωσιακό τρόπο τη δημιουργία και την εξέλιξη του πλανήτη ΓΗ.

 

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

Το χωρητικότητας 250 θέσεων Αμφιθέατρο «Άγγελος Γουλανδρής» στο επίπεδο (-1) του Κέντρου ΓΑΙΑ, αποτελεί έναν ζεστό και σύγχρονο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο και με εξαιρετική ακουστική. Το Αμφιθέατρο δημιουργήθηκε ακριβώς για να φιλοξενεί τις εταιρικές σας συναντήσεις αλλά και συνέδρια, σεμινάρια και διαλέξεις. Ενώ στο 180τ.μ. φουαγιέ του, θα μπορέσετε να υποδεχθείτε αλλά και να προσφέρετε ένα γεύμα ορθίων ή ένα ποτήρι κρασί στους προσκεκλημένους σας.

Ο Οπτικοακουστικός εξοπλισμός του Αμφιθεάτρου περιλαμβάνει:

• Πλήρες σύστημα µμετάφρασης 1 + 4 γλώσσες και μικρόφωνα ανά 2 καθίσματα
για το ακροατήριο
• 4 μικρόφωνα οροφής πάνω στη σκηνή
• 2 μικρόφωνα ασύρματα και 4 ενσύρµατα
• 8 μικρόφωνα έδρας για συνέδρους και πρόεδρο, το ένα για Podium
• Βιντεοπροβολέας (δυνατότητα σύνδεσης µε υπολογιστή και βίντεο)
• Επιδιαφανοσκόπιο µε δυνατότητα σύνδεσης µε το βιντεοπροβολέα (επιτρέπει τη
προβολή διαφανειών, σημειώσεων, αντικειμένων κλπ.)
• Κινηματογραφικές µμηχανές 35 mm και 35+ 16 mm
• Διπλό κασετόφωνο για µμαγνητοφώνηση συνεδριάσεων
• Slide projector τηλεχειριζόμενος
• DVD, βίντεο VHS και Beta
• Ηχητικό σύστημα dolby digital

 

ΑΜΜΩΝΙΤΕΣ

Στον υψηλής αισθητικής εσωτερικό χώρο του «Café Αμμωνίτες» όπως και στον εξωτερικό, μπορεί να φιλοξενηθεί το κοινωνικό ή εταιρικό σας γεύμα (μέχρι 100 ατόμων), το παιδικό PARTY σε ένα χώρο που λατρεύουν τα παιδιά, καθώς και Party Ενηλίκων.

 

ΚΗΠΟΣ

Σε αυτόν τον πνεύμονα πρασίνου με τον μοναδικό χαρακτήρα μπροστά από το εξαιρετικής αρχιτεκτονικής κτήριο του τέλους του 19ου αιώνα, στο κέντρο της Κηφισιάς, μπορείτε να τελέσετε την εταιρική ή την κοινωνική σας εκδήλωση. Το Μουσείο σε συνεργασία με το Catering ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ παρέχουν τον χώρο για τη διοργάνωση μοναδικών εκδηλώσεων σε ένα υπέροχο περιβάλλον που συνθέτουν η μικρή λίμνη με τα νούφαρα και τις υδρόβιες χελώνες, ο πανύψηλος κέδρος Λιβάνου, οι θάμνοι και τα αρωματικά φυτά. Ο χώρος αυτός αποτελεί σήμα κατατεθέν για την ίδια τη φύση και την ιστορία του Μουσείου.

*Το μουσείο διαθέτει 2 ορόφους κλειστού υπόγειου parking συνολικής χωρητικότητας 90 θέσεων


Newsletter

Συμπληρώνοντας το email σας συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από την ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.