ΦΕΤΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣΚΕΣ KAI KATAΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

ΦΕΤΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣΚΕΣ KAI KATAΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Παιδιά, οι φετινές Αποκριές 2021 είναι πολύ ιδιαίτερες, αφού προσπαθούμε ακόμη με την εφαρμογή ειδικών μέτρων να περιορίσουμε την πανδημία. Πιστεύουμε ότι είμαστε πλέον κοντά στην έξοδο από αυτή την υγειονομική κρίση, αλλά μέχρι τότε παραμένουμε σπίτι για να είμαστε ασφαλείς!

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε στον χώρο μας αποκριάτικη ατμόσφαιρα και να χαρούμε με διαφορετικό τρόπο το πνεύμα των ημερών με τους αγαπημένους μας!
Η ζωγράφος του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής  Ιστορίας Μιρέιγ Μπέση εμπνεόμενη από τα εκθέματά του, τα ζώα, δημιούργησε για σας 5 υπέροχες μάσκες!

Εσείς δεν έχετε παρά να τις εκτυπώσετε και να τις ζωγραφίσετε με τα αγαπημένα σας χρώματα! Με τον παιδικό σας ενθουσιασμό, το πάθος και τη φαντασία, είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσετε έργα τέχνης που θα φέρουν τη δική σας καλλιτεχνική σφραγίδα! Και αυτό είναι τόσο σημαντικό…!
Στη συνέχεια κόψτε το περίγραμμα και δέστε στις δύο πλευρές τους κορδέλες, σχοινάκια, λαστιχάκια και ό,τι άλλο έχετε και φορέστε τις!

Οι φετινές Αποκριές  δεν είναι σαν τις προηγούμενες που έχετε ζήσει, θα τις θυμάστε όμως πάντα ως ξεχωριστές.
Και οι μάσκες αυτές θα υπάρχουν για να σας το θυμίζουν!

Πάμε λοιπόν!

Κατεβάστε τα σχέδια των 5 μασκών, πατώντας τους αριθμούς: (1), (2), (3), (4), (5)
Πάρτε ιδέες από τις μάσκες που έχουμε χρωματίσει εμείς: (1), (2), (3), (4), (5)

Περιμένουμε με πολλή χαρά και ανυπομονησία φωτογραφίες από τις μάσκες σας, αλλά και με εσάς να τις φοράτε! Στείλτε μας τα έργα σας στο e-mail: mouseiogoulandris@gnhm.gr

Ακόμη, ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες μας και κατασκευάστε έναν διακοσμητικό Χαρταετό – “Μέδουσα” για την Καθαρά Δευτέρα 2021:

Καλή επιτυχία και καλή αντάμωση!


Newsletter

Συμπληρώνοντας το email σας συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από την ιστοσελίδας μας.

Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.