Η ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ

Με θέμα ημερήσιας διάταξης «Νίκη Γουλανδρή: η συνεισφορά της στην προστασία της Ελληνικής Φύσης» η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων συνεδρίασε την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, στην Αίθουσα «Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου» της Βουλής, τιμώντας τη μνήμη της Νίκης Γουλανδρή, συνιδρύτριας του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Τα μέλη της Επιτροπής ενημέρωσαν οι κ.κ.: Σωκράτης Φάμελλος, Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Φαλή Βογιατζάκη, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (Μ.Γ.Φ.Ι.),
Μαρία Κατσακιώρη, Περιβαλλοντολόγος, Υπεύθυνη του Τομέα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης του Ελληνικού Κέντρου Βιοτόπων Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) - παραρτήματος του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Θεσσαλονίκη, Ευαγγελία (Λίλυ) Ιακωβίδου – Αλευρά, Βιολόγος, Υπεύθυνη εκπαιδευτικού τμήματος του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και Μαρία Δημάκη, Δρ. Ζωολογίας, Υπεύθυνη Συλλογών του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (Μ.Γ.Φ.Ι.).

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκδήλωση στη Βουλή εδώ:

Διαβάστε την Ομιλία:

- της κας Φαλής Βογιατζάκη, Προέδρου του ΜΓΦΙ, εδώ:

- της κας Μαρίας Κατσακώρη, Περιβαλλοντολόγου, Υπεύθυνης του Τομέα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης του Ελληνικού Κέντρου Βιοτόπων Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) - Παραρτήματος του ΜΓΦΙ στην Θεσσαλονίκη, εδώ:

 - της κας Λίλυς Αλευρά Ιακωβίδου, Βιολόγου, Υπεύθυνης Εκπαιδευτικού Τμήματοςτου ΜΓΦΙ, εδώ:

- της κας Μαρίας Δημάκη, Δρος. Ζωολογίας, Υπεύθυνη Συλλογών του ΜΓΦΙ, εδώ: