ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019: ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΗΜΑ SOS ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ!

Η Κλιματική Αλλαγή είναι ένα κρίσιμο θέμα της εποχής μας και είναι τώρα η στιγμή για να κάνουμε κάτι για αυτό. Μπορούμε ακόμη να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή, αλλά απαιτείται τεράστια προσπάθεια από όλους τους τομείς της κοινωνίας.
Για να γίνει γνωστός και διαδοθεί όσο το δυνατόν ευρύτερα ο στόχος, αλλά και να επιταχυνθούν οι δράσεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας των Παρισίων για την Κλιματική Αλλαγή, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Antonio Guterres ζητά από τους ηγέτες, από τις κυβερνήσεις, από τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και από την κοινωνία των πολιτών, να συμμετάσχουν στην Συνάντηση Κορυφής για το Κλίμα 2019, την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη, με συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για την αντιμετώπιση του κρίσιμου για τον πλανήτη αυτού θέματος. Η Συνάντηση Κορυφής θα πυροδοτήσει την αλλαγή που πρέπει επειγόντως να γίνει και θα προωθήσει δράσεις, που θα είναι ευεργετικές για τον καθένα μας.

Διαβάστε περισσότερες σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή.