ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ BBC ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ;

Το BBC ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά του για την ενημέρωση της παγκόσμιας κοινότητας σχετικά με την Κλιματική Αλλαγή, στο πλαίσιο του μεγάλου προγράμματος με τίτλο “Our Planet Matters”.
Περιλαμβάνονται σχετικές ειδικές σειρές που θα προβάλλονται ολόκληρο το χρόνο, αλλά και ένα νέο μηνιαίο Climate Check video, που θα ενημερώνει για τις εξελίξεις γύρω από την Κλιματική Αλλαγή και θα προβάλλεται από το Δελτίο Καιρού του καναλιού (BBC Weather), καθώς και συζητήσεις και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται σε όλον τον πλανήτη.

Ακόμη μια νέα εβδομαδιαία διαδικτυακή ενημέρωση (Podcast) στην Παγκόσμια Υπηρεσία του BBC (BBC World Service), του μεγαλύτερου δικτύου μεταδόσεων σε όλο τον κόσμο, θα εξετάζει την κλιματική αλλαγή από επιστημονική, επιχειρηματική και πολιτική άποψη, παρέχοντας πολύτιμη βοήθεια στους δημοσιογράφους σε ολόκληρο τον πλανήτη!
O Adam Bullimore, επικεφαλής του BBC Weather αναφέρει ότι αυτό θα αποτελέσει μια ευκαιρία να προσφερθεί στo ευρύ κοινό κάτι παραπάνω από τις τυπικές προβλέψεις καιρού, εστιάζοντας στις επιπτώσεις στον πλανήτη διαφόρων παραγόντων, όπως είναι οι εκπομπές CO2 και οι μετρήσεις του πάγου της Αρκτικής.

Τέλος ο Sir David Attenborough προετοιμάζει ωριαία ντοκυμαντέρ για το Πρόγραμμα με τίτλο “Our Planet Matters”. “Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, που πρέπει να λυθεί και ξέρουμε τον τρόπο», υπογράμμισε ο Sir David αναφερόμενος στην Κλιματική Αλλαγή.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:
https://www.bbc.com/news/world-51104776