ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΑΙΑ
Newsletter
Συμπληρώνοντας το email σας συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από την ιστοσελίδας μας.
Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.
10 Νοεμβρίου 2015 – 30 Ιουνίου 2016
Το Μουσείο, συνεχίζοντας την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της ελληνικής γης και των μοναδικών προϊόντων της, ξεκινά ένα πρόγραμμα συνεργασίας με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα.
Το πρόγραμμα αυτό θα διαρκέσει από τον Νοέμβριο έως και τον Ιούνιο και θα μας φέρει σε επαφή με τοπικούς παραγωγούς και προϊόντα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής.
Ξεκινώντας από την Κρήτη, στην συνέχεια θα προβληθούν προϊόντα από τα νησιά μας, την Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, ΄Ηπειρο, Μακεδονία και Θράκη.
Βασικό κριτήριο στην επιλογή μας είναι ο μικρός παραγωγός με μεγάλη ευαισθησία ως προς την γνησιότητα, την ποιότητα των προϊόντων του και το σεβασμό του στη φύση, όπως και οι προσιτές τιμές.
10 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2015: Προϊόντα Κρήτης
Κρασιά, τσικουδιές και μελοτσικουδιές από μικρές βιολογικές καλλιέργειες,
Ξύδια, που περιέχουν βιολογικό θυμαρίσιο μέλι ή βιολογικό μέλι πορτοκαλιάς, παλαιωμένα σε δρύινα βαρέλια.
Μέλια βιολογικά, πιστοποιημένα, που δεν περιέχουν ζάχαρη ή άλλες γλυκαντικές ουσίες,
Φρέσκα ξεροτήγανα και αυγοκαλάμαρα.
Λάδια, ελιές, κριθαροκουλούρες, βότανα, τσάγια, παστέλια, προϊόντα από χαρούπι, και βουτήματα όλων των ειδών.
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά εκτός Δευτέρας 9.00-14:30
Σαββατοκύριακα 10.00-15.00
Συμπληρώνοντας το email σας συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από την ιστοσελίδας μας.
Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.